Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: 23. tammikuuta 2023

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelyjämme, jotka koskevat tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palvelua, ja kertoo sinulle tietosuojaoikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua. Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjain kirjoitetaan isolla, on merkitykset, jotka on määritelty seuraavissa olosuhteissa. Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikkö- vai monikkomuodossa.

Määritelmät

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksia varten:

Tili tarkoittaa yksilöllistä tiliä, joka on luotu sinulle, jotta voit käyttää Palveluamme tai Palvelumme osia.

Yrityksellä (johon viitataan tässä Sopimuksessa "Yhtiö", "Me", "Me" tai "Meidän") tarkoitetaan Di’s Company Fin Oy:tä, Suomi, Pukinmaäenaukio 4B, 00720, Helsinki.

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto asettaa tietokoneellesi, mobiililaitteellesi tai mille tahansa muulle laitteelle ja jotka sisältävät tiedot selaushistoriastasi kyseisellä verkkosivustolla sen monien käyttötarkoitusten ohella.

Maa viittaa Suomeen

Laite tarkoittaa mitä tahansa laitetta, jolla on pääsy Palveluun, kuten tietokone, matkapuhelin tai digitaalinen tabletti.

Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.

Palvelu viittaa Web-sivustoon.

Palveluntarjoaja tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja Yhtiön puolesta. Se viittaa ulkopuolisiin yrityksiin tai Yhtiön palveluksessa oleviin henkilöihin helpottamaan Palvelua, tarjoamaan Palvelua Yrityksen puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai avustamaan Yritystä Palvelun käytön analysoinnissa.

Kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelulla tarkoitetaan mitä tahansa verkkosivustoa tai sosiaalisen verkoston verkkosivustoa, jonka kautta Käyttäjä voi kirjautua sisään tai luoda tilin käyttääkseen Palvelua.

Käyttötiedoilla tarkoitetaan tietoja, jotka kerätään automaattisesti, joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivukäynnin kesto).

Verkkosivusto viittaa NextWebiin, joka on käytettävissä osoitteessa https://nextweb.fi Sinä tarkoittaa henkilöä, joka käyttää Palvelua tai käyttää sitä, tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää Palvelua tai käyttää sitä soveltuvin osin.

  1. Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö
  2. Kerättyjen tietojen tyypit
  3. Henkilökohtaiset tiedot

Palveluamme käyttäessämme voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia tunnistetietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai tunnistamiseesi. Henkilökohtaisia tunnistetietoja voivat olla, mutta niihin rajoittumatta:

  1. Sähköpostiosoite
  2. Etunimi ja sukunimi
  3. Puhelinnumero
  4. Osoite, osavaltio, maakunta, postinumero, kaupunki
  5. Käyttötiedot
  6. Yritystiedot
  7. Pankkitilin numero
  8. Luotto-/pankkikortin numero (verkkosivustomme ei tallenna näitä tietoja)
  9. Laskutustiedot
  10. Karttojen vierittäminen ja muu toiminta verkkosivuillamme

Käyttötiedot

Käyttötietoja kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä. Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokolla-osoite (esim. IP-osoite), selaintyyppi, selainversio, Palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailusi aika ja päivämäärä, näillä sivuilla käytetty aika, ainutlaatuinen laite tunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta, voimme kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, mobiililaitteesi IP-osoite, matkapuhelimesi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi mobiili Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Saatamme myös kerätä tietoja, joita selaimesi lähettää aina, kun vierailet Palvelussamme tai kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta.

Tiedot kolmannen osapuolen sosiaalisen median palveluista Yritys sallii sinun luoda tilin ja kirjautua sisään käyttääksesi Palvelua seuraavien kolmannen osapuolen sosiaalisen median palveluiden kautta:

  1. Google
  2. Facebook
  3. Viserrys
  4. LinkedIn

Jos päätät rekisteröityä kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun kautta tai muuten myöntää meille pääsyn siihen, voimme kerätä henkilötietoja, jotka on jo liitetty kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelusi tiliin, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimintasi. tai tiliin liitetty yhteystietoluettelosi.

Sinulla voi myös olla mahdollisuus jakaa lisätietoja Yrityksen kanssa Kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelusi tilin kautta. Jos päätät antaa tällaisia tietoja ja henkilötietoja rekisteröinnin yhteydessä tai muuten, annat yritykselle luvan käyttää, jakaa ja tallentaa niitä tämän tietosuojakäytännön mukaisella tavalla.

Seurantatekniikat ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme toimintaamme Palvelussamme ja tallentaaksemme tiettyjä tietoja. Käytetyt seurantateknologiat ovat majakoita, tunnisteita ja komentosarjoja tiedon keräämiseen ja seurantaan sekä Palvelumme parantamiseen ja analysointiin. Käyttämiämme tekniikoita voivat olla:

Evästeet tai selaimen evästeet. Eväste on pieni tiedosto, joka on sijoitettu laitteellesi. Voit ohjeistaa selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää kaikkia Palvelumme osia. Ellet ole säätänyt selaimesi asetuksia niin, että se kieltää evästeet, palvelumme voi käyttää evästeitä.

Verkkojäljitteet. Tietyt Palvelumme osiot ja sähköpostimme voivat sisältää pieniä sähköisiä tiedostoja, jotka tunnetaan verkkojäljiteinä (kutsutaan myös selkeiksi gifeiksi, pikselitunnisteiksi ja yhden pikselin gifeiksi), joiden avulla yritys voi esimerkiksi laskea kyseisillä sivuilla vierailleet käyttäjät. tai avannut sähköpostin ja muita asiaan liittyviä verkkosivustojen tilastoja (esimerkiksi tietyn osion suosion tallentamiseen ja järjestelmän ja palvelimen eheyden tarkistamiseen).

Evästeet voivat olla "pysyviä" tai "istuntokohtaisia" evästeitä. Pysyvät evästeet pysyvät henkilökohtaisella tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun siirryt offline-tilaan, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet verkkoselaimen. Lisätietoja evästeistä on Free Privacy Policy -sivuston artikkelissa.

Käytämme sekä istunto- että pysyviä evästeitä alla määriteltyihin tarkoituksiin: Välttämättömät / välttämättömät evästeet Tyyppi: Istuntoevästeet

Hallinnoija: Me

Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit tarjota sinulle verkkosivuston kautta saatavilla olevia palveluita ja mahdollistaa joidenkin sen ominaisuuksien käytön. Ne auttavat todentamaan käyttäjiä ja estämään käyttäjätilien vilpillisen käytön. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota, ja käytämme näitä evästeitä vain tarjotaksemme sinulle kyseiset palvelut. Evästekäytäntö / Ilmoitusten hyväksymisevästeet Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoija: Me

Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla. Toiminnallisuusevästeet Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoija: Me

Tarkoitus: Näiden evästeiden avulla voimme muistaa valinnat, jotka teet käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten kirjautumistietosi tai kielivalintasi. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja välttää sinun tarvitse syöttää asetuksesi uudelleen aina, kun käytät verkkosivustoa.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja evästevalinnoistasi on evästekäytännössämme tai tietosuojakäytäntömme Evästeet-osiossa.

Henkilötietojesi käyttö

Yritys voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

Palvelumme tarjoaminen ja ylläpito, mukaan lukien Palvelumme käytön valvonta. Tilin hallinta: Palvelun käyttäjäksi rekisteröitymisen hallinta. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn Palvelun eri toimintoihin, jotka ovat käytettävissäsi rekisteröityneenä käyttäjänä.

Sopimuksen toteuttaminen: ostamiesi tuotteiden, tavaroiden tai palveluiden ostosopimuksen tai minkä tahansa muun kanssamme Palvelun kautta tehdyn sopimuksen kehittäminen, noudattaminen ja toteuttaminen.

Yhteydenotto: ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puheluilla, tekstiviestillä tai muilla vastaavilla sähköisen viestinnän muodoilla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoituksilla, jotka koskevat päivityksiä tai informatiivista viestintää, jotka liittyvät toimintoihin, tuotteisiin tai sopimuspalveluihin, mukaan lukien tietoturvapäivitykset. , kun se on tarpeen tai järkevää niiden täytäntöönpanon kannalta.

Tarjotaksemme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tuotteista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka olet jo ostanut tai joista olet tiedustellut, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia tietoja.

Pyyntöjesi hallinta: Osallistuminen ja pyyntöjesi hallinta Meille.

Liiketoiminnan siirrot: Voimme käyttää tietojasi arvioidaksemme tai toteuttaaksemme fuusiota, myyntiä, uudelleenjärjestelyä, uudelleenjärjestelyä, purkamista tai muuta osan tai koko omaisuutemme myyntiä tai siirtoa, joko toiminnan jatkuessa tai osana konkurssia tai selvitystilaa, tai vastaava menettely, jossa hallussamme olevat Henkilötiedot Palvelumme käyttäjistä ovat siirrettyjen varojen joukossa.

Muihin tarkoituksiin: Saatamme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten varausten tekemiseen ja peruuttamiseen, palvelumaksujen veloittamiseen (tavallisista varauksista, peruutuksista jne.), tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, promootiokampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen ja arvioida ja parantaa palveluamme, tuotteitamme, palveluitamme, markkinointia ja kokemustasi.

Saatamme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

Palveluntarjoajien kanssa: Voimme jakaa henkilötietojasi Palveluntarjoajien kanssa seurataksemme ja analysoidaksemme Palvelumme käyttöä ja ottaaksemme sinuun yhteyttä. Liiketoiminnan siirrot: Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi minkä tahansa sulautumisen, Yhtiön omaisuuden myynnin, rahoituksen tai koko liiketoimintamme tai sen osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.

Tytäryhtiöiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin edellytämme näiden tytäryhtiöiden noudattavan tätä tietosuojakäytäntöä. Osakkuusyhtiöitä ovat emoyhtiömme ja kaikki muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yhtiöt, joissa hallitsemme tai jotka ovat meidän kanssamme yhteisessä määräysvallassa.

Liikekumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai kampanjoita.

Muiden käyttäjien kanssa: kun jaat henkilökohtaisia tietoja tai olet muuten vuorovaikutuksessa julkisilla alueilla muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat nähdä tällaiset tiedot ja niitä voidaan jakaa julkisesti ulkopuolella. Jos olet vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa tai rekisteröidyt kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun kautta, yhteystietosi kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelussa voivat nähdä nimesi, profiilisi, kuvat ja kuvauksen toiminnastasi. Vastaavasti muut käyttäjät voivat tarkastella toimintasi kuvauksia, kommunikoida kanssasi ja tarkastella profiiliasi.

Sinun suostumuksella: Voimme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yritys säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietosi sovellettavien lakien noudattamiseksi), ratkaistaksemme riita-asioita ja pannaksemme täytäntöön oikeudelliset sopimuksemme ja käytäntömme.

Yritys säilyttää myös Käyttötiedot sisäisiä analyysejä varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Palvelumme toimivuuden parantamiseen tai meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää nämä tiedot pidempiä aikoja.

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien henkilötietojasi, käsitellään Yhtiön toimipisteissä ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Se tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää – ja niitä voidaan ylläpitää – tietokoneissa, jotka sijaitsevat osavaltiosi, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttöalueellasi. Suostumus tälle tietosuojakäytännölle ja sen jälkeen tällaisten tietojen toimittaminen edustaa suostumustasi kyseiseen siirtoon.

Yritys ryhtyy kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maahan, ellei käytössä ole riittävää valvontaa, mukaan lukien Tietosi ja muut henkilötietosi.

Poista henkilötietosi

Sinulla on oikeus poistaa tai pyytää meitä auttamaan sinua koskevien keräämiemme henkilötietojen poistamisessa. Palvelumme voi antaa sinulle mahdollisuuden poistaa tiettyjä sinua koskevia tietoja Palvelusta. Voit päivittää, muuttaa tai poistaa tietojasi milloin tahansa kirjautumalla sisään tilillesi, jos sinulla on sellainen, ja käymällä tilin asetusosiossa, jossa voit hallita henkilökohtaisia tietojasi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä pyytääksesi pääsyä, korjata tai poistaa henkilökohtaisia tietoja, jotka olet antanut meille.

Huomaa kuitenkin, että meidän on ehkä säilytettävä tiettyjä tietoja, kun meillä on siihen laillinen velvoite tai laillinen peruste. Henkilötietojesi paljastaminen

Yrityksen tilisiirrot

Jos Yritys on osallisena sulautumisessa, yrityskaupassa tai omaisuuden myynnistä, henkilötietojasi voidaan siirtää. Ilmoitamme ennen kuin henkilötietosi siirretään ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä.

##Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa Yritystä voidaan vaatia luovuttamaan henkilötietojasi, jos laki niin vaatii tai viranomaisten (esim. tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin vastataan.

Muut lakivaatimukset

Yritys voi luovuttaa henkilötietojasi vilpittömässä mielessä, että tällainen toimenpide on tarpeen:

  1. Noudattaessa lakisääteistä velvoitetta
  2. Suojella ja puolustaa Yhtiön oikeuksia tai omaisuutta
  3. Estää tai tutkia mahdollista Palveluun liittyvää väärinkäyttöä
  4. Suojaa Palvelun Käyttäjien tai yleisön henkilökohtainen turvallisuus
  5. Suojaa oikeudelliselta vastuulta

Henkilötietojesi turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin kautta tapahtuva tiedonsiirto tai sähköinen tallennustapa ei ole 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei koske ketään alle 13-vuotiaita. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia tunnistetietoja keneltäkään alle 13-vuotiaalta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet henkilötietoja keneltä tahansa alle 13-vuotiaalta ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme toimenpiteisiin poistaaksemme nämä tiedot palvelimiltamme.

Jos meidän on luotettava suostumukseen tietojesi käsittelyn laillisena perustana ja maasi edellyttää vanhemman suostumusta, voimme vaatia vanhempasi suostumuksen ennen kuin keräämme ja käytämme näitä tietoja.

Linkit muille verkkosivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme voi valvoa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä emmekä ota niistä vastuuta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme "Viimeksi päivitetty" -päivämäärän tämän tietosuojakäytännön yläosassa.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan tällä sivulla.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä: • Sähköpostitse: moi@nextweb.fi • Postitse: Pukinmäenaukio 4B, 00720 Helsinki, Suomi