Arvostetut online-palkinnot verkkosivustoille


2 Min

Olemme innoissamme voidessamme kertoa, että GetSport.fi-mainossivustomme, urheilun käynnistyspalvelu, on palkittu CSSDA-palkinnolla useissa kategorioissa. Verkkosivustomme sai tunnustusta poikkeuksellisesta käyttöliittymästään, käyttökokemuksestaan ja innovatiivisesta teknologian käytöstään. Olemme myös ylpeitä siitä, että olemme saaneet erityisen kiitoksen, joka on osoitus tiimimme kovasta työstä ja omistautumisesta.

Verkkosivustomme on rakennettu huipputeknologiaa käyttäen, kuten WebGL, Vue.js ja Python-taustajärjestelmiä, joiden avulla pystyimme luomaan dynaamisen ja mukaansatempaavan käyttökokemuksen. Tämä tunnustus on osoitus tiimimme sitoutumisesta huippuosaamiseen ja heidän kyvystään rikkoa mahdollisuuksien rajoja.

Haluamme kiittää CSSDA:ta tästä tunnustuksesta sekä asiakkaitamme ja käyttäjiämme tuesta ja palautteesta. Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa yhteisöä, joka arvostaa innovaatiota ja luovuutta, ja odotamme innolla, että voimme jatkossakin luoda poikkeuksellisia kokemuksia asiakkaillemme ja käyttäjillemme.

2019-2023 © Nextweb Oy

made in Finland 🇫🇮

Read Our Reviews on GoodFirms