NextWeb Oy:n uusi sivusto julkaistaan pian


3 Min

Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa upouuden verkkosivustomme, NextWeb:in, julkaisusta, joka on Suomen uusin johtava web- ja suunnittelustudio! Verkkosivustomme on suunniteltu esittelemään alan asiantuntemustamme ja tarjoamaan kävijöille intuitiivisen ja mukaansatempaavan kokemuksen.

Uusimmilla tekniikoilla rakennettu verkkosivustomme hyödyntää Vuen.js, Nuxt.js:n, Pythonin, Djangon, WebGL:n ja Three.js:n voimaa tarjotakseen nopean, reagoivan ja visuaalisesti upean verkkosivuston.

Uuden verkkosivustomme avulla voit helposti tutustua palveluihimme, selata portfoliotamme ja oppia lisää tiimistämme. Verkkosivustollamme on myös blogi, jossa jaamme ajatuksiamme ja oivalluksiamme uusimmista web-suunnittelu- ja kehitystrendeistä.

Lisäksi olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että verkkosivustomme on ehdolla arvostetun Awwwardsin saajaksi. Haluamme kutsua kaikki vierailijamme tutustumaan Awwwards-profiiliimme ja jättämään palautteesi äänestämällä verkkosivustoamme.

Olemme varmoja, että uusi verkkosivustomme tarjoaa asiakkaillemme ja vierailijoillemme erinomaisen kokemuksen ja paremman käsityksen työstämme. Kutsumme sinut vierailemaan uudella verkkosivustollamme ja tutustumaan kaikkeen, mitä meillä on tarjottavana.

Kiitos tuestasi!

Voit tutustua Awwwards-profiiliimme täältä: NextWeb Oy Awwwards:issa

✨ Subscribe to our newstseller

We share news every week. No spam! You can unsubscribe at any time

By sending your email you agree to our Privacy Policy

2019-2023 © Nextweb Oy

made in Finland 🇫🇮

Read Our Reviews on GoodFirms