Studio-uutiset: Uusi projektijulkaisu tulossa pian!


2 Min

Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa uuden verkkosivustomme julkaisemisesta Onnenpyörä-widgetille! Löydät verkkosivuston osoitteesta wheelwidget.com.

Kun valmistaudumme widgetin täysimittaiseen julkaisuun kuukaudessa, olemme innoissamme voidessamme jakaa uuden verkkosivustomme kanssasi. Seon suunniteltu käyttäjäystävällisyyttä ja navigoinnin helppoutta ajatellen, jotta löydät nopeasti tarvitsemasi tiedot jännittävästä tuotteestamme.

Haluamme kutsua asiakkaamme ja kollegamme tukemaan meitä tutustumalla uuteen verkkosivustoon ja jakamalla rehellistä palautetta. Olemme varmoja, että pidät sitä informatiivisena ja kiinnostavana, ja haluaisimme kuulla, mitä mieltä olet.

Verkkosivustomme on rakennettu huipputeknologian perustalle, mukaan lukien Vue.js, Nuxt.js, SCCS ja Python. Valitsimme nämä tekniikat niiden monipuolisuuden, luotettavuuden ja tehokkuuden vuoksi, minkä uskomme johtavan erinomaiseen käyttökokemukseen asiakkaillemme.

Tietenkin näyttelyn todellinen tähti on itse Onnenpyörä-widget. Käyttötyökalumme tarjoaa lukuisia liiketoimintaetuja, kuten liidien luomisen, korkeammat konversioprosentit ja mahdollisuuden houkutella uusia asiakkaita pelimekaniikan avulla. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota tämän innovatiivisen ratkaisun kaikenkokoisille yrityksille ja odotamme innolla sen jakamista maailman kanssa. Kiitos tuestasi, ja toivomme, että nautit uudesta verkkosivustostamme!

2019-2023 © Nextweb Oy

made in Finland 🇫🇮

Read Our Reviews on GoodFirms