8 vinkkiä parempaan hotellisivuston tekemiseen


3 Min

Hyvin suunniteltu hotellisivusto on avain hotelliyrityksen menestykseen – mitä parempi sivusto, sitä enemmän houkuttelet potentiaalisia vieraita ja helpotat varauksien tekemistä.

Kaikkia hotellisivustoja ei kuitenkaan ole luotu tasa-arvoisesti. Tässä artikkelissa käsittelemme lyhyesti kahdeksan vinkkiä, jotka voivat parantaa merkittävästi hotellin verkkosivustoa ja tekemään siitä käyttäjäystävällisemmän, visuaalisesti houkuttelevamman ja tehokkaamman muuttamaan kävijöitä vieraiksi.

Halusitpa uudistaa olemassa olevaa verkkosivustoa tai rakentaa uutta, nämä vinkit tarjoavat vahvan perustan menestykselle. Katsotaan tarkemmin kuinka voit parantaa hotellisi verkkonäkyvyyttä ja kasvattaa liiketoimintaasi.

Hotellisivuston tulisi olla:

 1. Käyttäjäystävällinen: Navigoinnin tulee olla helppoa ja intuitiivista, jotta käyttäjät voivat löytää tarvitsemansa tiedot nopeasti.
 2. Mobiililaitteelle helppokäyttöinen: Kun yhä useammat käyttäjät selaavat verkkosivustoja mobiililaitteilla, on tärkeää, että hotellin verkkosivusto on optimoitu mobiilikäyttöä varten.
 3. Visuaalisesti houkutteleva: Hotellin verkkosivustolla tulee olla korkealaatuisia kuvia, jotka esittelevät hotellin huoneita, tiloja ja ympäristöä.
 4. Informatiivinen: Sivuston tulee sisältää yksityiskohtaista tietoa hotellin huoneista, tiloista, sijainnista ja lähellä olevista nähtävyyksistä.
 5. Helppo varata: Hotellin verkkosivustolla tulee olla selkeä ja suoraviivainen varausprosessi, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä varauksia helposti.
 6. Suojattu: Verkkosivustolla tulee olla asianmukaiset suojatoimenpiteet käyttäjien henkilökohtaisten ja taloudellisten tietojen suojaamiseksi.
 7. Ajantasainen: Sivustoa tulee päivittää säännöllisesti uusimmilla tiedoilla hotellista, mukaan lukien saatavuus ja hinnat.
 8. Monikielinen: Maailmanlaajuisen yleisön houkuttelemiseksi hotellin verkkosivuston tulee tarjota sisältöä useilla kielillä.

Vastakohtaisesti, noudata näitä 7 sääntöä siitä, mitä sinun ei tulisi tehdä hotellin verkkosivustolla, jotta se olisi mahdollisimman laadukas:

 1. Älä anna hotellista harhaanjohtavaa kuvaa: Älä esitä vääriä tai harhaanjohtavia väitteitä hotellin tiloista, sijainnista tai palveluista.
 2. Älä käytä huonolaatuisia kuvia: Huonolaatuiset kuvat voivat antaa negatiivisen vaikutelman hotellista ja estää mahdollisia asiakkaita tekemästä varausta.
 3. Älä ohita turvallisuusnäkökohtia: Käyttäjien henkilökohtaisten ja taloudellisten tietojen asianmukaisen suojaamisen laiminlyönti voi johtaa tietoturvaloukkauksiin ja vahingoittaa hotellin mainetta.
 4. Älä ylikuormita sivuston tietoja: Liian paljon turhaa tietoa voi olla käyttäjille ylivoimaista ja vaikeuttaa heidän tarvitsemaansa löytämistä.
 5. Älä tee varausprosessista vaikeaa: Monimutkainen tai pitkä varausprosessi voi estää mahdollisia asiakkaita tekemästä varausta.
 6. Älä unohda esteettömyystarpeita: Liikuntarajoitteisten käyttäjien tarpeiden huomiotta jättäminen voi rajoittaa hotellin mahdollista asiakaskuntaa ja vahingoittaa sen mainetta.
 7. Sivuston ylläpidon laiminlyönti: Sivuston säännöllisen päivityksen ja ylläpidon laiminlyönti voi johtaa vanhentuneisiin tietoihin, rikkinäisiin linkkeihin ja negatiiviseen käyttökokemukseen.

Yhteenvetona voimme todeta, että hotellin verkkosivuston tulee tarjota positiivinen käyttökokemus, olla visuaalisesti houkutteleva ja antaa yksityiskohtaisia tietoja, joiden avulla käyttäjät voivat tehdä perusteltuja päätöksiä oleskelustaan.

2019-2023 © Nextweb Oy

made in Finland 🇫🇮

Read Our Reviews on GoodFirms